Samsung Galaxy Book S tanıtıldı! İşte özellikleri!

Samsung Galaxy Book S

Samsung, Snapdragon işlemcili yeni laptop modeli olan Samsung Galaxy Book S ile karşımıza çıktı. İşte Samsung Galaxy Book S özellikleri!

Samsung, Galaxy Note 10 modellerini tanıttığı etkinlikte bir de Galaxy Book S’i tanıttı. Samsung’un dizüstü bilgisayar kategorisinde değerlendirdiği Galaxy Book S, özellikleri ile giriş seviyesi kullanıcıları hedefine alıyor. Peki, Galaxy Book S özellikleri neler?

Samsung Galaxy Book S özellikleri

Galaxy Book S, 13.3 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekran ile geliyor. Gücünü X24 LTE modeme sahip olan 7nm üretim süreci ile üretilen Qualcomm’un Snapdragon 8cx yonga setinden alan laptop, 8 GB RAM’den besleniyor. Snapdragon 8cx yonga seti sekiz çekirdekli bir yapıya sahip. 2.84 GHz hızında çalışan çekirdeklerin oluşturduğu bu yonga setine Adreno 680 grafik birimi eşlik ediyor.

Galaxy Note 10 Türkiye fiyatı açıklandı!

256 GB SSD ile gelen Galaxy Book S’te iki adet USB-C girişi ve 3.5mm kulaklık girişi de bulunuyor. Gelelim laptopun en can alıcı noktasına. Galaxy Book S tam 23 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Bu Apple’ın MacBook Air ile bile sunamadığı bir süre. Ancak Galaxy Book S’i 23 saat kullanabilmek için 999 dolar gibi ütopik bir ücreti gözden çıkarmalısınız.

999 dolar seviyesine çıktığınızda laptop modellerinde karşınızda yüzlerce alternatif var. Samsung’un fiyat politikası maalesef ki Galaxy Book S’in başarısız olmasına neden olacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Book S