Transformers Last Knight’tan Rekor!

transformers

Dört gün önce yayınlanan Transformers The Last Knight fragmanı, izlenme rekorları kırarken, akıllarda ciddi sorular da bıraktı.

Transformers serisinin beşinci filmi olan The Last Knight’in fragmanı 6 Aralık’ta yayınlandı ve 24 saatten kısa süre içinde 100 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Fragman, dört gün sonunda 150 milyon izlenme rakamına yaklaştı.

Yapım, Michael Bay’in yönetmenliğini yapacağını son Transformers filmi olacak. Orijinal üçlemeden kilit isimlerin başta John Turturro’nun dönmesi, Mark Wahlberg ve Stanley Tucci’nin Age of Extinction’daki rollerini tekrar üstlenmesi ve Oscarlı oyuncu Anthony Hopkins’in kadroya katılması ile oyuncu kalitesi birkaç seviye arttı.

transformers

Filmde Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Anthony Hopkins ve geleceğin yıldız adaylarından Isabela Moner gibi isimler önemli rolleri paylaşıyor.

Optimus Prime Karanlık Tarafa mı Geçti?

Şimdi de gelelim fragmandaki bazı ciddi noktalara… Optimus Prime’ın eskiden mavi olan gözlerinin mora dönmüş olması ve Bumblebee’ye saldırıp, onu kolayca yere sermesi. Mor renk kurgusal evrende, dünyaların yok edicisi ve Transformers türünün karanlık yaratıcılarından Unicron’u temsil ediyor. Unicron, Primus’un kötü ikizi ve kontrolü altına aldığı varlıklarda sağlıksız mor bir enerji dalgası izi bırakıyor.

Diğer ilginç nokta ise Kral Arthur mitinin filmde işlenmesi. Dinobotlardan Stryfe’ın (üç başlı bir ejderha) göründüğü sahne, daha insanlar yeryüzüne ayak basmadan robotların, dünyamız için garip bir savaş içindeki olduklarını ortaya koyuyor. Dünyayı bu kadar önemli yapan şeyin ne olduğu ise filmin beşinci halkasında belli olacak.

Yapım 23 Haziran 2017’de gösterime girecek.

Obama’dan Siber Saldırı Uyarısı!