Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One fragmanı yayınlandı

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Yıldız oyuncu Tom Cruise’ün başrolünü üstlendiği Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One filminden ilk fragman yayınlandı.

Yıldız oyuncu Tom Cruise’ün başrolünü üstlendiği Mission: Impossible (Görevimiz Tehlike) serisi sinemadaki yolculuğunu sürdürüyor. Son yıllarda çıkan Ghost Protocol, Rogue Nation ve Fallout gibi filmleriyle sinema severlerin beğenisini kazanan ve her filmde kendisini yenilemeyi başaran Mission: Impossible serisinin yeni filmi Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, önümüzüdeki yıl vizyona girecek.

Yeni Mission: Impossible filmi, pandemi nedeniyle çekimleri sekteye uğradığı için 2022’den 2023’e ertelenmiş olsa da dün yayınlanan ilk fragmanla birlikte filmden ilk görüntüleri görme şansı yakaladık. Yayınlanan bu fragman izleyicileri yine etkileyici aksiyon sahnelerinin beklediğini gösteriyor.

mission impossible 2

Mission: Impossible filmlerindeki çılgınca denebilecek aksiyon sahnelerinde dublör kullanmayan en tehlikeli sahneleri bile kendisi oynamayı tercih etmesiyle tanınan Tom Cruise, Dead Reckoning Part One’da da sınırları zorlamış gibi görünüyor.

Yayınlanan fragman filmin konusu hakkında çok fazla detay vermiyor ama önceki filmlerden tanıdığımız pek çok ismi yeniden göreceğimizi gösteriyor. Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Ving Rhimes ve Simon Pegg tarafından canlandırılan tanıdık karakterler, yeni filmde de Tom Cruise’ün Ethan Hunt’ına eşlik edecek. Ayrıca Marvel evreninin Peggy Carter’ı olarak tanınan Hayley Atwell de yeni Mission: Impossible filminde önemli bir rol oynayacak.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One adından da anlaşılacağı üzere iki filmlik bir hikayenin ilk parçası. Bu iki parçalık hikaye ile birlikte serinin noktalanması planlanıyor.

Dead Reckoning Part One 14 Temmuz 2023’te, Dead Reckoning Part Two ise 28 Haziran 2024’te vizyona girecek.

Ford 39 bin Expedition ve Navigator SUV’u trafikten çekiyor