Dead Island 2 Gamescom 2014’te Oynanabilecek

Dead Island 2 Gamescomda Oynanabilecek

E3 2014 kapsamında Sony tarafından resmi olarak tanıtılan Dead Island 2’nin bu ay Almanya’da düzenlenecek olan Gamescom’da oynanabileceği açıklandı.

Techland tarafından geliştirilen aksiyon/korku oyunu Dead Island, 2011 yılında Deep Silver tarafından piyasaya sürülmüş ve 5 milyondan fazla kopya satarak Techland’in en başarılı oyunu haline gelmişti. Dead Island’ın yakaladığı bu başarının ardından Techland zaman kaybetmeden devam oyunu üzerinde çalışmaya başlamış olsa da, kısa sürede devam oyunu geliştirmekten vazgeçmiş ve üzerinde çalıştığı projeyi Dying Light adını taşıyan yeni bir korku oyununa çevirmişti.

Dead_Island_2

Techland‘in projeden ayrılması Dead Island‘ın geleceğini tehlikeye sokmuş olsa da, yayımcı firma Deep Silver’ın Dead Island 2‘yi Alman oyun stüdyosu Yager Development’ı görevlendirmesi seriyi yeniden hayata döndürdü. Daha önce Spec Ops: The Line’ı geliştiren Yager Development tarafından yapımı üstlenen Dead Island 2′nin E3 2014 kapsamında resmi olarak duyurulmasının ardından oyun hakkında ilk detaylar da ortaya çıkmaya başlıyor. Serinin hayranları tarafından merakla beklenen devam oyunu hakkında konuşan Deep Silver, oyunun bu ay Almanya’da düzenlenecek olan Gamescom‘da oynanabileceğini açıkladı.

Infamous: First Light Raflardaki Yerini Alacak