Dead Island 2’nin Çıkış Tarihi Ertelendi

deadisland2

Uzun süredir merakla beklenen Dead Island 2’nin daha önce söylendiği gibi ilkbahar aylarına yetiştirilemeyeceği ve çıkış tarihinin ertelendiği ortaya çıktı.

2011 yılında piyasaya sürülen ve oyun dünyasının en başarılı korku oyunları arasında gösterilen Dead Island, oyunseverler tarafından beğeniyle karşılandı ve yeni bir seriyi başlatmış oldu. Geçtiğimiz yıllarda Dead Island serisinden iki yeni oyun kullanıcılarla buluşmuş olsa da, merakla beklenen devam oyunu Dead Island 2‘nin çıkışı için oyunseverlerin uzunca bir süre beklemesi gerekti. Bu uzun bekleyişin çok yakında sona ermesi bekleniyor olsa da, ortaya çıkan yeni bilgiler serinin hayranlarının bir süre daha beklemesi gerekeceğini gösterdi.

Dead_Island_2

Dead Island 2‘nin yapım aşamasına başlayan fakat projeyi daha sonra Dying Light adlı yeni bir korku oyununa çeviren Techland stüdyosunun yerini alan Yager Development, oyunu daha önce açıkladığı gibi ilkbahar aylarına yetiştiremeyecek gibi görünüyor. Yager Development veya yayımcı firma Deep Silver tarafından resmi bir açıklama yayınlanmamış olsa da, stüdyoya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler oyunun Eylül ayına ertelendiğini ortaya çıkardı. Dead Island 2’nin istenilen noktaya gelmesi için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğu ve bu ertelemeyle birlikte gerekli zamanın sağlanacağı söyleniyor.

Yeni Tomb Raider Oyunundan Büyük Başarı