Dying Light’ın Ertelenmesi Resmiyet Kazandı

Dying Lightın Ertelenmesi Resmiyet Kazandı

Bu yılın sonunda piyasaya sürülmesi beklenen Dying Light’ın 2015 yılına ertelendiği Techland tarafından resmi olarak doğrulandı.

Dead Island ve Call of Juarez gibi popüler serileri oyun dünyasına kazandıran Techland stüdyosu tarafından geliştirilen Dying Light, ilk olarak geçtiğimiz yıl resmi olarak duyurulmuştu. İlk başta Dead Island için bir devam oyunu olarak yapımına başlanan Dying Light, oyunseverlere eşsiz bir hayatta kalma ve korku deneyimi sunmayı amaçlıyor. Yapımına sürpriz bir kararla başlanan oyunun çıkış süreci de sürpriz kararlarla dolu olacak gibi görünüyor.

Dying_Light

Geçtiğimiz aylarda oyundan yayınlanan ilk tatınım videoları oyunseverlerden büyük ilgi gördü ve Dying Light için meraklı bir bekleyiş başladı. Oyunun bu yılın sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyordu, fakat çıkış tarihinin ertelendiğini dair ilk söylentiler bir süre önce gün yüzüne çıkmaya başladı. Techland sonunda bu söylentiler hakkında açıklamada bulundu ve oyunun 2015’in Şubat ayına ertelendiğini resmi olarak açıkladı.

Heroes of the Storm Hakkında Detaylar