Days Gone 2 mi geliyor? İşte yanıtı!

days gone 2

PlayStation 4’ün başarılı IP’lerinden biri olan Days Gone’ın devam oyunu geliyor olabilir. İşte Days Gone 2 hakkındaki tüm detaylar.

2019’un Nisan ayında raflardaki yerini alan Days Gone, gerek dinamikleri, gerek hikayesi, gerekse de atmosferiyle oyun severlerin beğenisini kazanmıştı. Bend Studio’nun açık dünya temalı ilk oyunu olan Days Gone’da çeşitli hatalar da yok değildi. Özellikle oyunun bir süre sonra kendisini tekrar etmeye başlaması, oyun severler tarafından en çok eleştirilen husus olmuştu.

İnceleme puanları 70 ile 80 arasında sıkışmış olsa da PS4’e özel olarak yayınlanan oyun hayli başarılı bir satış performansı sergilemişti. Oyunun satış rakamlarının belli bir seviyenin üzerinde olması, ikinci oyun için de kapıyı araladı.

Bend Studio’nun önemli isimlerinden biri olan Jeremy Vickery, geçtiğimiz gün yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladıklarını duyurdu. Vickery, şu anda oyunun senaryosunun yazıldığını ve önümüzdeki günlerde geliştirme aşamasına geçileceğini vurguladı.

Her ne kadar oyunun içeriği ve ismi hakkında bilgi verilmemiş olsa da bahse konu yapımın Days Gone 2 olma ihtimali çok yüksek.

Days Gone 2 muhtemelen Sony’nin yeni nesil konsolunun çıkış oyunlarından biri olabilir.

CoD Modern Warfare PS4 Pro paketi duyuruldu