Days Gone için yeni içerikler geliyor!

days gone

Sony, PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Days Gone satışa sunulmadan oyun için yeni içerikler geleceğini duyurdu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

PlayStation 4 sahiplerinin büyük bir sabırsızlıkla beklediği Days Gone sonunda oyun severlerle buluşuyor. Zombilerle dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalışacağımız yapım, muhtemelen PlayStation 4’ün en sağlam oyunlarından biri olacak.

Sony bünyesindeki Bend Studio tarafından geliştirilen oyunda Türkçe alt yazı desteği de bulunduğunu hatırlatalım.

Days Gone için ücretsiz içerikler geliyor!

Hızla yayılan bir zombi virüsü sonrası, kıyametin eşiğine gelmiş bir dünyada hayatta kalma mücadelesi vereceğimiz Days Gone, bu tarz yapımlardan hoşlananlar için kaçırılmaması gerek bir oyun.

Sony, 26 Nisan itibariyle oyun severlerin beğenisine sunulacak olan yapım için Haziran ayında yeni içeriklerin geleceğini duyurdu. İşin güzel yanı ise bu içeriklerin tamamen ücretsiz sunulacak olması.

Güncelleme ile oyuna eklenecek olan bu özellikler sonrası Survival zorluk modu ve haftalık meydan okumalar oynanabilir olacak.

Survival modu sayesinde oyunu gerçek bir hayatta kalma deneyimine dönüştürebileceksiniz. Bu zorluk seviyesinde hızlı seyahat, hayatta kalma görüşü, harita ve göstergeler kullanılamaz olacak. Yani hayatta kalmak için oyunun size sunduğu hiçbir kolaylığı kullanamayacaksınız.

Meydan okumalar ise oyunun temel dinamikleri üzerine şekillendirilecek. Bu meydan okumaları tamamlayarak motorunuz için çeşitli kaplamalar kazanabileceksiniz.

Bakalım Sony, PS4’e özel olarak geliştirdiği bu oyunla da beklenen başarıyı yakalayabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

PlayStation 5 fiyatı belli oldu