Call of Duty Mobile için yeni mod!

cod mobile 2

Kısa sürede 100 milyon indirme barajını aşan Call of Duty Mobile için yeni bir mod daha duyuruldu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

1 Ekim’de iOS ve Android için yayınlanan Call of Duty Mobile, kısa sürede 100 milyon indirme barajını aşarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Şu aralar mobil platformlarda en çok oynanan yapımlardan biri olan CoD Mobile bu popülaritesini bir süre daha devam ettirecek gibi görünüyor.

Bilindiği üzere Activision oyunu Tencent bünyesindeki Timi Studios’a emanet etmişti. Şimdiye kadar başarılı bir iş çıkaran Timi ekibi, yayınladıkları ilginç modlarla da oyun severlerin heyecanını canlı tutmayı başarıyor.

Nitekim geçtiğimiz gün bu modlara bir yenisi daha eklendi. Yeni eklenen modda oyuncular yalnızca keskin nişancı tüfeği kullanarak birbirleriyle savaşıyorlar.

Oyunu oynayanların da bildiği üzere kısa süre önce yalnızca tabancaların kullanıldığı bir mod oyun severlerin beğenisine sunulmuştu.

call of duty mobile

Elbette bu modların gelip geçici olduğunu da hatırlatmamız gerekiyor. Örneğin tabanca modu sonlanınca, keskin nişancı tüfeği modu oyuna geldi. Muhtemelen bu mod sonlandığında da farklı bir mod göreceğiz.

Airpods 3 için tarih sızdı