CoD Modern Warfare PS4 Pro paketi duyuruldu

cod modern warfare

Bu ayın sonlarında raflardaki yerini alacak olan CoD Modern Warfare için özel bir PS4 Pro içeriği hazırlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Bu nesilde ipi açık ara önde göğüsleyen Sony bundle içerikleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Konsol sektörünün önde gelen ismi, yıl içerisinde çıkan hemen hemen tüm popüler oyunlar için özel bir içerik paketi hazırladı.

Bu paketlere yakında bir yenisi daha eklenecek. Sony Interactive Entertainment geçtiğimiz gün Call of Duty Modern Warfare PlayStation 4 Pro paketini duyurdu. Paket içerisinde PS4 Pro oyun konsolu, PS4 Dualshock 4 v2 kontrolcü, bağlantı ve güç kablolarıyla birlikte CoD Modern Warfare kutulu versiyonu da yer alacak. Konsol veya kontrolcü üzerinde Modern Warfare ile ilişkili bir çıkarma, logo ya da amblem yer almayacak.

Sony paketin fiyatını 399 dolar olarak belirlemiş durumda. Konsolun fiyatını göz önüne aldığımızda bu fiyatın makul olduğunu söyleyebiliriz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Modern Warfare PC, PS4 ve Xbox One için 25 Ekim’de raflardaki yerini almış olacak.

PS Store’dan en çok indirilen oyunlar için tıklayın