Cyberpunk 2077, Steam’de tekrar hit oldu

Cyberpunk 2077, Steam'de tekrar hit oldu

CD Projekt Red, büyük bir başarı elde etti. Şu anda yaklaşık 80.000 Steam oyuncusuyla Cyberpunk 2077, tekrar popüler hale geldi. İşte tüm detaylar.

Sorunlu lansmanından sonra oyunu PC’de oynayan insanların sayısı artsa da oyun tekrar popülerliğini Steam üzerinde elde etmeye başladı. Netflix yapımı sayesinde tekrar ilgi odağı olan oyun bir çok kullanıcıya erişiyor. Ani yükselişin nedenini bulmak için çok uzağa bakmanıza gerek yok. Oyunun anime yan ürünü Cyberpunk: Edgerunners 13 Eylül’de Netflix’te büyük beğeni topladı ve hikayesi ve animasyonu ile övgü topladı. Dizi, bir Netflix yapımı için en yüksek izleyici puanlarından birine sahip. Ve Edgerunners’ı izledikten sonra birçok kişi Cyberpunk 2077’ye ikinci bir şans veriyor. Bu kapsamda oyunun popüleritesi de artmaya başladı.

Cyberpunk 2077, Steam'de tekrar hit oldu

Tüm bunlar size tanıdık geliyorsa, bunun nedeni The Witcher’ın çıkışından sonra benzer bir durumun yaşanması. 2019’da The Witcher 3: Wild Hunt, Netflix’teki muadilinin popülaritesi sayesinde, 2015 çıkışından sonra kısa bir süre daha popülerdi. Cyberpunk 2077’nin mevcut ivmesini sürdürüp sürdüremeyeceğini görmek ilginç olacak. En azından PC’de ve mevcut nesil konsollarda, RPG, 2020’dekinden farklı bir oyun diyebiliriz. Cyberpunk 2077’nin son 1.5 ve 1.6 güncellemeleri, oyunun çıkışında rahatsız eden kalıcı hataların ve kararlılık sorunlarının çoğunu ele aldı. CD Projekt Red ayrıca yakın zamanda resmi modlama araçlarını yayınladı ve oyunun ilk büyük genişlemesi olan Phantom Liberty’nin 2023’te geleceğini duyurdu.

Yeni Android telefonlar iPhone 14 Pro’dan daha güçlü olabilir