Cyberpunk 2077 resmi fragman yayınlandı (Video)

Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri

Cyberpunk 2077 resmi fragman uzun bir süredir bekleniyordu. İşte son derece ilginç grafiklere sahip olan fragman videosunun detayları.

10 aralık tarihinde oyuncularla buluşması planlanan Cyberpunk 2077, resmi fragman olarak yayınlandı. CD PROJEKT RED tarafından geliştirilen oyun bugüne kadar belki de görülmemiş ilgi ile karşılaşacak. Herkes bu oyun için geri sayıma başladı bile.

Oyunda neredeyse her şey son derece büyük bir dikkat çekecek. Özellikle Night City olarak adlandırılan bölge, oyuncular için son derece merak uyandırıcı. Ayrıca oyunun geneline bakıldığında hikayenin büyük oranda sürükleyici olduğu söylenebilir.

Cyberpunk 2077 her geçen gün daha fazla ilgi çekiyor

Cyberpunk 2077 oyununun resmi YouTube kanalından yayınlanan bir fragman ile birlikte, her şey yavaş yavaş netleşiyor. Genellikle oyundaki birçok detay ana karakter olan V üzerinde yoğunlaşıyor. Bu durum oyunu daha kolay anlaşılır hale getirse bile yine de bazı risklere sahip. Olay örgüsünün genele yayılması işleri sıkıcı hale getirebilir.

Cyberpunk 2077 resmi fragman

Hemen aşağıda sizler için fragmanı bıraktık. Videoyu izledikten sonra muhtemelen fazlasıyla akıcı ve sürükleyici bir hikaye olduğunu görebilirsiniz. Bu oyunda sıkılma gibi bir ihtimal son derece düşük. Ancak size uygun bir oyun olmadığını düşünüyorsanız elbette sıkıcı olabilir.

Oyunun uzun bir süre boyunca bekletilmesi ve herkeste merak uyandırması, son derece sağlam bir reklam politikası ve şu anda tam olarak istedikleri gerçekleşti. Herkes oyunla ilgili tüm detayları merak ediyor. Türkçe dil desteğine de sahip olacak bu oyun ile alakalı siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.