Cyberpunk 2077 hataları oyuncuları bezdirdi

Cyberpunk 2077 çizgi romanı

2020’nin en çok beklenen oyunu Cyberpunk 2077 efsane olması gerekirken kestane çıktı. Cyberpunk 2077 hataları oyunculara illallah dedirtti.

CD Projekt RED tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 sonunda raflardaki yerini aldı. Oyunun çıkışından 10 gün geçmiş olmasına karşın oyun severlerin karşılaştıkları hatalar bitmek bilmedi.

Özellikle PS4 ve Xbox One’da konsol performansına etki edecek hatalar barındıran yapım, Microsoft ve Sony’nin de başını ağrıttı. Her iki konsolda da aşırı ısınma ve konsolun kapanması gibi sorunlar ortaya çıkaran yapım oyun severleri hayal kırıklığına uğrattı.

Pek çok oyun sever Cyberpunk 2077’i iade etmek için sıraya girerken Sony oyunu PlayStation Store’dan kaldırma kararı aldı.

Geçtiğimiz gün CD ProjektRED PS4 ve Xbox One’da ortaya çıkan aşırı ısınma sorunları için bir yama yayınladı. Yayınlanan yama ile birlikte bazı sorunlar aşılsa da bu sefer oyun severlerin ayarlar ekranında sıkışıp kaldığı ortaya çıktı.

Yani yama bazı sorunları giderirken bazı sorunları da beraberinde getirmiş oldu.

Cyberpunk 2077 hataları PC’de de mevcut

Oyunu PC platformunda deneyimleyenler de bazı bug ve hatalardan şikayetçi. Özellikle oyunda zaman zaman karşılaşılan NPC donmaları, oyun severleri çileden çıkartıyor. Bir görev esnasında size talimat vermesi gereken NPC donup kalıyor. Hal böyle olunca da oyun oynanmaz duruma geliyor.

Görünen o ki Cyberpunk 2077 yılın en iyi oyunu olması beklenirken, yılın fiyaskosu olacak gibi duruyor.

İşte Epic Games Store ücretsiz oyun listesi