Bu hafta çıkacak oyunlar (24 – 30 Haziran)

promo

#İŞBİRLİĞİ

Oyun severlerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği bu hafta çıkacak oyunlar listesi nihayet netlik kazandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Şu aralar oyun sektörünün hayli durgun olduğu inkar edilemez bir gerçek. Aslen bu durumun iki temel nedeni bulunuyor. Birincisi yaz aylarında olduğumuz için AAA tarzı yeni oyunların çıkmaması.

Malum, genel olarak yaz aylarında öyle kaliteli oyunlar çıkmaz. Yapımcılar tüm ağır topları yılın son çeyreğine saklarlar. Bu düzen yıllardır bu şekilde devam ediyor.

İkinci unsur ise yavaş yavaş bu neslin sonuna geliyor olmamız. Muhtemelen önümüzdeki yıl bu dönemlerde yeni Xbox konsolu ile PlayStation 5 üzerine konuşuyor olacağız. Bu iki konsolun sektörünün geleceğini şekillendirmesi bekleniyor.

Peki herşeyi bir kenara bırakıp, asıl konumuza dönelim. Bu hafta bizleri hangi yeni oyunlar bekliyor?

Bu hafta çıkacak oyunlar listesine baktığımızda öyle ahım şahım, heyecan yaratacak bir yapımın olmadığını görüyoruz. Eğer indie tarzı yapımlar hoşunuza gidiyorsa, sizleri dolu dolu bir haftanın beklediğini söyleyebiliriz.

Fakat indie tarzı oyunlardan pek hoşlanmıyorsanız, o zaman kalabalık fakat boş bir listeyle karşı karşıya kalacaksınız demektir.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu hafta çıkacak oyunlar listesi ile başbaşa bırakalım. (Diğer günler için sayfayı değiştiriniz.)

İşte bu haftanın oyunları

24 Haziran Pazartesi

1 Heavy Rain

Heavy Rain (PC)
Senran Kagura Reflexions (PC)