Cyberpunk 2077 1-3 güncellemesi detaylandırıldı

Cyberpunk 2077

Çıktığı günden bu yana buglar ile mücadele eden Cyberpunk 2077 için bir güncelleme daha yayınlandı. İşte yayınlanan güncellemenin detayları.

Cyberpunk 2077 1-3 güncellemesi detaylandırıldı. CD Projekt RED tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 2020’nin sonlarına doğru satışa çıkmıştı. Pek çok kişiye göre yılın oyunu olması beklenen Cyberpunk 2077 yılın balonu oldu.

Oyun çıktığı günden bu yana sayısız güncelleme yayınlandı. Öyle ki bu kadar güncellemeye rağmen oyun hala istenilen seviyeye ulaşamadı. CD Projekt RED son olarak 1,3 güncellemesini yayınlayacağını açıklamıştı. Nitekim bu güncellemenin detayları da netlik kazandı. Dilerseniz güncellemenin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 1-3 güncellemesi detaylandırıldı

Güncelleme içerisinde ek paket de içerecek. DLC ücretsiz olacak ve kozmetik ürünler içerecek. DLC içerisinde Johnny Silverhand’in Alternatif Görünümünü, Katmanlı Syn-Leather Deltajock Ceket ve Luminescent Punk Ceket ile Archer Quartz “Bandit”‘i içeriyor. (Yeni Araç)

Tüm platformlarda otomatik kaydetme yuva sayısı 10’dan 20’ye, hızlı kaydetme yuvası ise 3’ten 10’a çıkarıldı. Sırt Çantası’ndaki görev öğeleri için bir filtre eklendi. Ceset taşırken asansör kullanmak artık mümkün.

Bu güncelleme ile birlikte oyun sorunsuz bir hale gelecek mi açıkçası biz pek de öyle olacağını düşünmüyoruz. Zira yine çeşitli sorunlar ortaya çıkacaktır. Dileriz CD Projekt RED bir sonraki oyununda bu kadar aceleci davranmaz ve oyun severlere doğru dürüst bir yapım sunar.

Oppo’dan keyifli ekosistem: Oppo A54, Oppo Band ve Oppo Enco Air