Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz asgari ücret açıklaması yaptı

asgari ücret

Herkesin merak ettiği asgari ücret ne kadar olacak sorusu yanıt arıyor. Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz da bu konu hakkında oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz asgari ücret açıklaması yaptı. Türkiye’deki çalışanların önemli bir bölümü, asgari ücret zammını beklemeye konuldu. Temmuz ayında belirlenecek yeni asgari ücret zammıyla ilgili son konuşan isim ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz oldu. ODTÜ Mezunları Birliği Vakfı Konağı açılışı sonrasında konuşan Yılmaz, asgari ücret ile ilgili önemli sinyaller verdi.

asgari ücret

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz asgari ücret açıklaması yaptı

Türkiye’de iş hayatında olan vatandaşların neredeyse yarısı, asgari ücret zammıyla yakından ilgileniyor. Hatta beyaz yaka olarak tabir edilen çalışanların da gözü kulağı bu zamda zira onlar da iş yerlerinden en az asgari ücret zam oranında bir zam bekliyor.

Türk Lirası toparlanma sürecinde

İşte tam da bu durumda, yetkililer tarafından yapılacak olan açıklamalar, oldukça yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından yapılan yeni bir açıklama ise, asgari ücrete dair önemli ipuçları barındırıyor.

Türk Lirası toparlanma sürecinde

Bir gazeteci tarafından sorulan “İşçiyi memnun edecek bir sonuç çıkacak mı?” sorusunu yanıtlayan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: “Bizim AK Parti’nin kurulduğundan bu yana felsefesi şu olmuştur: Çalışanları, geniş kesimleri enflasyona ezdirmemek, her zaman onların yanında olmak. Sayın Cumhurbaşkanımızın en temel ilkelerinden biri bu. Yeni bir hadise değil bu. İktidara geldiğimiz günden bugüne hep aynı politikayı izledik. Bundan sonra da aynı doğrultuda devam edeceğiz.” Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz asgari ücret açıklaması yaptı.

Spotify, kullanıcılar için bir ‘çevrimdışı listesi’ test ediyor