Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kripto para açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto para açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün gençlerle bir araya gelmişti. Söz konusu buluşmadan görüntüler de yayınlandı. Erdoğan, kripto para hakkında bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Benim bu sosyal medyayla hiç işim yok” ifadelerini kullandı. Gündemden düşmeyen kripto para hakkında sorulan sorulara da yanıt veren Erdoğan, “Bir defa bizim bu kripto paraya açılma diye bir derdimiz kesinlikle yok. Onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var” ifadelerini kullandı. Sorularn bir sosyal medya Erdoğan şu sözlerle yanıt verdi: “Eğer garipsemezseniz inanın, benim bu sosyal medyayla hiç işim yok. Ondan dolayı da çok rahatım. Benim tek derdim var. Bugün benim programım nedir, o programıma sabahtan itibaren dersime çalışmak. Çünkü sosyal medya inanın şu anda toplumumuzun en önemli tahrik unsurudur.” ” Ve şu anda eğer toplumda ciddi manada yaralarımız varsa bunun arkasında sosyal medya vardır. Getirisi olumlu değil. Ama götürüsü çok ağır. Bu bakımdan ben diyorum ki biz derslerimize daha çok çalışalım. Oraya daha çok ağırlık verelim. Bu sosyal medya belasından da mümkün oldukça sıyrılalım.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto para açıklaması

Son zamanlarda Türkiye’de gündemde olan sosyal medya yasası da Erdoğan’a sorulan sorular arasındaydı. Erdoğan gençler arasında doğan endişeye yönelik: “Hiç endişelenmeyin. Çok rahat olun. Bizim sosyal medyayla ilgili attığımız adım özellikle gençliğimizi çok daha huzurlu hale getirmek, çok daha rahat hale getirmek, bundan sonraki süreçte kendisini tamamıyla derslerini vermesini sağlamak” yanıtını verdi. Geçtiğimiz günlerde Merkez Bankası’nın dijital Türk Lirası platformu kurmasıyla ilgili de konuşan Erdoğan, “Bir defa bizim bu kripto paraya açılma diye bir derdimiz kesinlikle yok. Onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var. Onlara da böyle bir prim zaten asla vermeyiz. Vermeyeceğiz de. Biz şu anda bu konuda kendi asli hüviyeti olan paramızla yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hyundai, Boston Dynamic’in robotlarını güvenlik müfettişi olarak işe alıyor