En komik Call of Duty WWII capsleri

call of duty ww2

İkinci Dünya Savaşı’nda geçecek olan COD WWII, oyuncuların bir hayli ilgisini çekmiş durumda. Oyun için birçok komik resim paylaşılıyor. Biz de sizler için bazılarını derledik. İşte en komik Call of Duty WWII capsleri.

Activison, geçtiğimiz günlerde beklenen açıklamayı yapmış ve Call of Duty WWII’yi resmen duyurmuştu. Bir süredir dolaşan dedikodular bu oyunun habercisiydi ama oyun resmiyet kazanınca hem biz teknoloji / oyun basınına, hem de oyunculara bol malzeme çıktı. Sosyal medyada bir süredir İkinci Dünya Savaşı’nda geçecek oyun ile ilgili komik resimler paylaşılıyor. Biz de bu komik resimleri sizler için derledik. İşte en komik Call of Duty WWII capsleri.

Komik resimleri global oyun sayfalarındaki paylaşımlardan derledik. Dolayısıyla metinlerin İngilizce olduğunu belirtelim. Ancak dünyadaki en kötü durumlardan birisinin de espri açıklamak olduğunu biliyoruz. Bu yüzden resimleri Türkçe’leştirme yoluna gitmedik. Oyuncu adamın az çok İngilizce’si vardır diyerek sizi en komik Call of Duty WWII capsleri ile baş başa bırakalım.

Bu arada Call of Duty WWII cephesinden haberler gelmeye devam ediyor. Sledgehammer’in geliştirdiği Call of Duty WWII, bir konuda Infinity Ward’ın geliştirdiği Infinite Warfare’yi geride bıraktı. Detaylar için tıklayın.

Playstation 5 ne zaman geliyor?