Çocuklar için AR tabanlı oyun yayınlandı!

cocuklar 1

Niantic’in Pokémon Go’sunun arkasındaki aynı teknolojinin izniyle, genç golfçüler artık fiziksel çevrelerini dijital bir golf sahasına çevirebilirler.

Çocuklar için AR tabanlı oyun yayınlandı! PGAJr.League bugün hem iOS hem de Android’de kullanılabilen yeni bir AR mobil oyun platformu olan Safari Par-Tee’yi tanıttı. Uygulamanın arkasındaki geliştirici olan Trigger, onu AR uygulamaları için Niantic’in Lightship kitiyle oluşturdu. Oyuncular, akıllı telefonlarını kullanarak fiziksel ortamlarını interaktif bir golf sahasına tarayabilirler.

Çocuklar için AR tabanlı oyun

Safari Par-Tee genç golfçülere yönelik olsa da (hatta çok şirin hayvan avatarlarına da sahip), AR yetenekleri onu ebeveynler ve daha yaşlı aile üyelerinin de katılması için bir cazip hale getiriyor.

Çocuklar için AR tabanlı oyun yayınlandı!

Çocuklar için AR tabanlı oyun

Oyun, oyuncuların diğer yerel oyuncularla gerçek zamanlı olarak eşleşmesine veya WiFi üzerinden belirli oyuncularla bağlantı kurmasına izin veren bir dizi çok oyunculu seçeneğe sahip. Golfte yeni olan oyuncular için oyun, onlara oyunun temellerini ve çeşitli oyun tarzlarını tanıtıyor. Oyun, tümü farklı engellere ve hedeflere sahip üç farklı araziye sahiptir.

Çocuklar için AR tabanlı oyun

Golf video oyunları dünyasının yetişkinlere yönelik birçok seçeneğe sahip olduğu göz önüne alındığında (PGA TOUR 2K21, Tiger Woods PGA Tour ve yakın zamanda ertelenen EA Sports PGA Tour gibi), çocuklar için ücretsiz bir giriş, yeni bir tempo değişikliği gibi görünüyor. Safari Par-Tee artık Apple App Store’dan veya Google Play Store’dan indirilebilir.

Meta, gizlilik politikasını yeniden düzenliyor