Clubhouse sonunda beklenen özelliği sundu

Clubhouse sonunda beklenen özelliği sundu

2020’deki ilk çıkışından bu yana, Clubhouse ciddi anlamda popülerlik elde etti. Ancak uygulamanın bir web versiyonu yoktu, şimdi ise bu durum değişiyor. İşte detaylar.

Clubhouse uygulaması üzerinden bir sohbete katılmak için, uygulamaya sahip olmanız gerekiyor. Ancak artık durum böyle değil. Bugünden itibaren, ABD’den başlamak üzere yeni bir özellik geliyor. Artık bir web tarayıcısı kullanarak sesli odaların tekrarlarını ve canlı odaları dinleyebilirsiniz. Üstelik Clubhouse’u bu şekilde kullanmak için oturum açmanıza gerek yok. Clubhouse, özelliğin deneysel olduğunu da belirtti, bu nedenle olası hatalar karşınıza çıkarsa şaşırmayın.

Clubhouse sonunda beklenen özelliği sundu

Ancak şirket, insanlar bunu “yararlı” bulursa daha fazla ülkeye yayılacağını söylüyor. Benzer şekilde, zaman içinde daha fazla oda tipini ve Clubhouse deneyiminin diğer bölümlerini desteklemeyi düşünüyorlar. Ayrıca, şirket hisse senedini güncelliyor. Clubhouse’da bir sosyal ağ veya mesajlaşma uygulaması aracılığıyla bir oturuma bağlantı göndermek için arayüzün alt kısmında bulunan Paylaş düğmesine dokunabilirsiniz. İlk seçeneği belirlediğinizde, odayı tanımlamak için bir yorum ekleyebilirsiniz. Canlı bir odaysa, takipçileriniz katılabilmeleri için bildirim alacak.

Özellikle, her iki güncelleme de Clubhouse’un uygulamasını daha geniş çapta erişilebilir hale getirecek. Uygulama ilk başlatıldığında, katılmak için bir davet almanız gerekiyordu. Ancak Facebook ve Twitter gibi şirketler platformlarına canlı ses eklemeye başladıkça, uygulama bunda bazı esneklikler sağlamak zorunda kaldı.

Metaverse oyunları reddit kurucusunun ilgi odağı oldu: Gelecek yeniden şekilleniyor