Clubhouse uygulaması yeni aşamaya geçiyor: 5 bin dolar dağıtılacak

Clubhouse Çin "casuslarına" karşı güvenlik önlemlerini artırıyor

Clubhouse uygulaması yeni aşamaya doğru yol almaya başladı. Peki uygulamada ne tür değişiklikler yapılması planlanıyor? Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

Dünyanın en yeni uygulamaları içerisinde yer alan Clubhouse uygulaması yeni aşamaya geçme kararı aldı. Şimdilik sadece sesli bir sosyal medya platformu olarak ilerleyen bu uygulama yeni bir süreç başlattı. Bu süreç için uygulamanın yavaş yavaş radyo programlarına döndüğünü söyleyebiliriz.

Bildiğiniz üzere bu platform insanların sesli kayıtlar yaptığı odalar ile kendisinden bahsettirdi. Elon Musk gibi isimler bu uygulama içerisinde yer alınca birçok kişi neler olduğunu görmek için bir göz attı. Bunun üzerine popülerliği arttı ve şimdilerde yeni projeler başlatıldı.

Clubhouse pilot proje kapsamında 5 bin dolar dağıtıyor

Bu yeni projede ünlü isimlere yer verilecek. Taryn Southern gibi isimlerin konukları ağırladıkları yeni şov konsepti tamamen ilginç bir dünyaya açılacak. İnsanlar tıpkı eski dönemlerde radyo dinliyor gibi hissedecekler.

Clubhouse uygulaması yeni aşamaya

Bu konsept ile birlikte pilot bölümler yapılacak. Ayrıca 3 ay boyunca aylık 5 bin dolarlık çekler dağıtılacak. Bunların sadece yapımcılara verilmesi bekleniyor. 3 aylık süre sonunda en az 50 yapımın yer aldığı pilot bölümler tamamlanmış ve yayınlanmış olacak.

Facebook, Clubhouse ile rekabet etmek için yeni ses özellikleri sunuyor

Uygulama için bu yöntemin ilk olduğunu söyleyebiliriz. Normal şartlarda buradaki kullanıcılar çeşitli yayınlar yapıyordu. Şimdi ise ilk defa uygulamanın kendisi yayın sunacak. İşin açıkçası bu uygulama ilginç bir noktaya doğru gidiyor. Bakalım önümüzdeki günlerde ne tür değişiklikler bizi bekliyor olacak.