Çift ana kameraya sahip en ucuz 5 akıllı telefon

çift kameralı akıllı telefon

#İŞBİRLİĞİ

Artık tek ana kameraya sahip akıllı telefonlar kullanıcıları pek de tatmin etmiyor. Peki ucuz fiyata çift ana kameraya sahip bir akıllı telefon almak mümkün mü? Elbette mümkün! İşte detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki rekabet gün geçtikçe bir tık daha artıyor. Bu artış üreticileri, emsalsiz yenilikler yapmak zorunda bırakıyor. Genel itibariyle yenilikler öncelikli olarak üst segment modellerde deneniyor. Yani diyelim ki herhangi bir akıllı telefon üreticisi ilk defa çift ana kameraya sahip bir model çıkacak. Doğal olarak bu model, o şirketin amiral gemisi modeli oluyor. Zaten olması gereken de bu.

Çift kameralı en ucuz 5 akıllı telefon

Fakat zamanla bu teknoloji sektörde yaygınlaşmaya ve olağanlaşmaya başlıyor. Bu sefer de bahse konu akıllı telefon üreticisi, amiral gemisi modeli için başka yenilikler düşünürken, sıradanlaşan teknolojisini de orta segment modellerinde kullanmaya başlıyor.

Çift ana kameranın orta segment modellere taşınması da tam olarak bu şekilde gerçekleşti. Öncelikli olarak üst segment, hatta Plus modellerde karşımıza çıkan çift ana kamera modülü, şimdilerde 1500TL altı modellerde bile sıklıkla karşımıza çıkıyor. Peki bu modeller hangileri? Lafı daha fazla uzatmadan sizleri çift ana kameraya sahip en ucuz 5 akıllı telefon modeli ile başbaşa bırakalım.

OnePlus 6 ve LG G7 ThinQ karşılaştırması için tıklayın