En ucuz çift ön kameralı akıllı telefonlar

çift ön kameralı telefonlar

#İŞBİRLİĞİ

Son bir kaç senedir çift kameralı telefonların hayli revaçta olduğunu söylemek pek de yanlış olmaz. Bizler de bu durumu göz önünde bulundurarak en ucuz çift ön kameralı telefonlar hakkında kısa bir rehber hazırladık.

Akıllı telefon sektöründe, kullanıcılar tarafından ilgi gören bir özelliğin yayılma süreci çok hızlı gerçekleşiyor. Zira çift kamera modası da bunlardan biri. Kullanıcıların çift ana kameraya sahip olan telefonlara ilgi gösterdiğini fark eden üreticiler, bu konsepti geniş bir model yelpazesine yaymayı başardılar.

Hatta bununla da kalmayıp, çift kamera trendini, selfie tarafına taşımak istediler. Her ne kadar şu aralar çok fazla telefonda olmasa da çift ön kameraya sahip bazı modeller de yok değil. Bizler de sizler için bu modelleri en ucuz çift ön kameralı akıllı telefonlar yazımızda bir araya getirdik.

Geçmişten günümüze iPhone modellerinin çıkış fiyatları

En ucuz çift ön kameralı akıllı telefonlar listemize geçmeden önce şunu belirtelim. Hali hazırda piyasada çift ön kameraya sahip olan pek fazla model yok. Olanların birçoğu da henüz ülkemizde satışa sunulmuş değil. O yüzden “en ucuz” desek bile öyle 1500TL altı cihazların varlığından bahsetmediğimizi, bilmeniz gerekiyor.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri ülkemizde satılan en ucuz çift kameralı telefon modelleri ile başbaşa bırakalım.

İşte en ucuz çift ön kameralı akıllı telefonlar

Huawei Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Lite

Yonga Seti: Kirin 659
RAM: 4GB
Dahili Depolama: 64GB
Ana Kamera: 16MP + 2MP
Ön Kamera: 13MP + 2MP
Batarya: 3340 mAh
Fiyat: 1700 TL