Asus Zenfone 5 kamera performansı ile etkiledi

Asus Zenfone 5

Asus’un bu ay satışa çıkardığı yeni orta segment telefonu Zenfone 5 kamera testine tabi tutuldu. Asus Zenfone 5 kamera performansıyla etkilemeyi başardı.

Asus, şubat ayında resmen duyurduğu yeni orta segment telefonu Zenfone 5’i bu ay satışa çıkarıyor. Asus Zenfone 5 genel teknik özellikleri ve fiyatı ile orta segment bir telefon olsa da, arka kamerası ile amiral gemisi akıllı telefonlara kafa tutuyor. Zenfone 5, DxOMark kamera performans testinden etkileyici bir skor alarak bu alanda oldukça iddialı olduğunu gösterdi.

Asus Zenfone 5 kamera performansıyla amiral gemisi telefonlarla yarışıyor

Zenfone 5, DxOMark‘ın fotoğraf testinden 93, video testinden ise 86 aldı. DxOMark telefonun genel kamera performansına ise 90 puan verdi. Asus’un yeni telefonu özellikle gün ışığında müthiş bir performans sunuyor. DxOMark’a göre Zenfone 5 gün ışığı çekimlerinde, çok daha pahalı telefonlarla yarışacak kadar iyi bir kaliteli bir görüntü yakalayabiliyor. Düşük ışıklı gece çekimlerinde kameranın performansı biraz daha düşük olsa da, yine de detay seviyesi ve autofocus performansı ile DxOMark’ı etkilemeyi başarmış.

Asus Zenfone 5

Zenfone 5’in video performansı fotoğraf çekimi kadar iyi değil. Ancak buna rağmen Asus’un yeni telefonu bu alanda da kendi fiyat aralığındaki telefonlar arasında en iyilerden biri olmayı başarıyor.

OnePlus 6’nın tanıtım videoları yayınlandı