Christopher Nolan Kara Şövalye hakkında konuştu

Christopher Nolan Kara Şövalye hakkında konuştu

Vizyona girdiği dönemde ortalığı kasıp kavuran Kara Şövalye hakkında yönetmen Christopher Nolan’dan şaşırtan açıklama. İşte tüm detaylar.

Jonathan Nolan, “Armchair Expert” podcast’inde yakın zamanda yapılan bir röportajda, kardeşi Christopher Nolan’ın “The Dark Knight”ı yönetmeyi kabul etmesi içib biraz ikna edilmesi gerektiğini söyledi. Yapımcı, “Batman Başlıyor”la zaten bir süper kahraman filmi tutturmuştu ve kariyerinin gölgede kalmasını istemediği için başka bir çizgi roman filmi yapmakta tereddüt ediyordu. “’Batman Başlıyor’ üzerinde iyi bir başarı elde ettikten sonra kötü bir film yaparak kendisini zor duruma bırakmak istemediğini söyleyen yönetmen uzun iknaların ardından filmi yapmaya karar vermiş.

Christopher Nolan Kara Şövalye hakkında konuştu

Jonathan Nolan şöyle devam etti: “Chris bir film daha yapma konusunda kararsızdı.” Chris’in “Batman Begins”ten doğrudan sihirbazlık gerilim filmi “The Prestige”i yönetmeye başladığını belirtti. “Bir süper kahraman film yönetmeni olmak istemiyordu.”

Jonathan, Chris’in “Batman Begins”le “çok gurur duyduğunu” söyledi ama devam etmek istemiyordu.  Jonathan, Chris’e şunları söylediğini belirtti: “Başlangıç ​​hikayesinde çok iyi iş çıkardın. Aynı karakterleri alıp biraz farklı bir türe geçebilir miyiz? Bir macera filminden bir suç filmine, bir mafya filmine geçip bu duyguyu filme yansıtabilir miyiz?” Bu tarz cümlelerle kardeşini filmi yönetmeye ikna eden Jonathan Nolan iyi ki de öyle yapmış çünkü Kara Şövalye adını tarihe kesin çizgilerle yazdırdı.

Huawei’nin yeni akıllı saatleri yepyeni bir teknolojiyle gelecek