Heath Ledger’in ölümü hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Heath Ledger'in ölümü hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Heath Ledger en sevilen. Joker aktörleri arasında yer alıyor ve ölümü ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte tüm detaylar.

Heath Ledger’in arkadaşı, oyuncunun ölümüyle ilgili koşullar hakkında yeni bilgiler açıkladı. Christopher Nolan’ın Kara Şövalye filminde Joker’i canlandıran Ledger, 22 Ocak 2008’de New York’taki dairesinde aşırı dozda reçeteli ilaç aldıktan sonra hayatını kaybetti. Henüz 28 yaşındaydı. Yönetmen ve yazar Stephen Gaghan geçtiğimiz günlerde Ledger’in yatakta oynayacağı filminin senaryosuyla birlikte öldüğünü açıkladı. Oscar ödüllü yönetmen, Malcolm Gladwell’in 2005 tarihli Blink adlı kitabının uyarlaması üzerinde çalışıyordu ve başrolde Ledger’ı oynatmak istiyordu.

Heath Ledger'in ölümü hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Görünüşe göre aynı senaryo aktörün ailesinin evinde de varmış. Health Ledger’ın elinde birlikte öldüğü senaryoda ise babasının adı yazıyormuş, bu sayede aileye kolayca ulaşmışlar. İlk olarak telefon geldiğinde şok olan baba hala yas tuttuğunu söyledi.  Dark Knight filminin yönetmeni Nolan, izleyicilere, Altın Küre sahnesine en son 2009 yılında, bir önceki yıl ölen Ledger adına En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldığında çıktığını söyledi. Ledger’in ölümünden önce çekimlerini tamamladığı son film olan Kara Şövalye altı ay sonra gösterime girdi. Nolan, Ledger ödülünü aldığı geceyi hatırlatarak şunları söyledi: “Teşekkür ederim. Sevgili dostumuz Heath Ledger adına bunlardan birini kabul etmeden önce bu sahneye çıktığım tek ve son sefer, benim için çok zor.”

DEATH AND OTHER DETAILS, TÜM BÖLÜMLERİYLE DISNEY+’TA