Flash Yüzünü Gösterdi

flashön

Çizgi roman severler son yıllarda çok mutlu. Christopher Nolan’ın Kara Şövalye serisi büyük hasılat kazanınca, televizyon ve sinema dünyasında çizgi roman filmlerine tam onay çıktı.

Üst üste, çizgi roman sayfalarındaki kahramanlar canlanıyor. Avengers filminin devamı olarak gösterime giren Agents of Shields ve Arrow dizisi arasındaki rekabet o kadar kızıştı ki, yapımcılar seyirciyi kapmak için çılgın projelere imza attı. Agents of Shields’te Thor ve Avengers filmindeki yardımcı karakterler diziye dahil oldu.

flash

Arrow dizisi ise, DC çizgi romanlarında görülen ünlü karakterleri tek tek diziye sokmaya kararlı. İlk olarak Flash adlı karakter diziye adapte edilecek. Çok hızlı koşmasıyla ünlü olan Flash karakteri, Arrow dizisinde 2014 ve 2015 yıllarında yayınlanacak bölümlerde gözükecek. Karakteri izleyici severse, DC dünyasındaki diğer karakterler de ekranda gözükmeye başlayacak. The Flash karakteri de kendi dizisine kavuşacak. Seyirci tepkilerine göre ünlü kahramanlar, Wonder Woman, Superman, Batman, Green Lantern’de televizyonda kendi dizileriyle boy gösterebilir.

D-Smart İnternet ile Değişim Zamanı