ChatGPT Bard hakkındaki yorumları ile şaşırttı

yapay zeka doktorlar

Yapay zeka botları her ne kadar ChatGPT ile popüler hale gelse de bunun türevleri gün geçtikçe artıyor. Bard da bunlardan biri.

ChatGPT Bard hakkındaki yorumları ile şaşırttı. Yapay zeka chat botları gün geçtikçe daha da popüler hale geliyor. Özellikle ChatGPT ile beraber teknoloji dünyasının gündemine gelen bu yapay zekalar, insanlara çok çeşitli alanlarda yardımcı olabilecek bir potansiyele sahip. Yapay zeka teknolojilerinden özellikle de yazılım, tıp ve hukuk alanlarında yararlanılabileceği düşünülüyor.

Yapay zeka deneyleri kontrolden çıktı!

ChatGPT Bard hakkındaki yorumları ile şaşırttı

ChatGPT’ye rakip olarak ortaya çıkan en önemli yapay zeka chat botu ise hiç şüphesiz ki Bard. Google tarafından yaratılan Bard, verdiği cevaplar ve özellikleriyle ChatGPT’ye meydan okuyor. Bu yapısıyla oldukça iddialı olan Bard’ın görsel detaylarla güçlendirilmesi, Google uygulamaları ile entegre çalışması gibi özellikleri sayesinde yakın zamanda ChatGPT’nin önüne geçmesi bekleniyor.

ChatGPT-5

Biz de bu iki rakip chat bot arasındaki kızgın rekabeti ChatGPT’ye sorduk. Bard’a düşman mısın şeklinde bir soru sorduğumuz ChatGPT, oldukça enteresan bir yanıt verdi. ChatGPT’nin bu soruya verdiği yanıtı hemen aşağıdan okuyabilirsiniz.

yapay zeka

“Hayır, Google’ın yeni yapay zekası Bard benim düşmanım değil. Bard, benim gibi bir yapay zeka modeli olabilir ve aynı temel teknolojiyi kullanabilir, ancak doğası gereği bir rakip değilim. Bard ile rekabet etmek ya da düşmanlık içinde olmak gibi bir amacım yok.” ChatGPT Bard hakkındaki yorumları ile şaşırttı.

Hangi ülkeler 5G kullanıyor? Peki ya Türkiye?