Cardi B üç yaşındaki kızına 400 bin TL değerinde hediye aldı

Cardi B üç yaşındaki kızına 400 bin TL değerinde hediye aldı

Dünyada ünlü rap şarkısıcı Cardi B sadece üç yaşındaki kızına 400 bin TL değerinde bir çanta hediye etmesiyle gündeme oturdu. Ünlü şarkıcı kızına hediye ettiği lüks eşyaları salı günü kendi Instagram hesabından paylaştı. İşte detaylar.

İnsanların nereye ne kadar para harcadıkları konusu bazen şaşırtıcı boyutlara ulaşabiliyor. Bu bağlamda yeni bir şaşırtıcı harcama da dünyada ünlü rapçi Cardi B tarafından geldi. Ünlü şarkıcı henüz üç yaşındaki kızına 400 bin TL değerinde bir çanta hediye etti. Ünlü şarkıcının kendi Instagram’ından paylaştığı görüntüler, kısa sürede viral oldu. Şarkıcı daha önce de kızına Hermes çanta almıştı. Page Six’e konuşan Hermes çanta üreticisi Privé Porter’ın CEO’su Michelle Berk konuya ilişin: “Cardi ve ve kızı Kulture lüks aksesuar mağazası Claire’s’teydi. Kulture üzerinde gökkuşağı olan küçük bir çanta gördü ve onun için yalvarmaya başladı. Tipik bir Cardi hareketiyle o çantayı almadı ve onun yerine gökkuşağını Birkin’e işlemeyi denemek için beni aradı.” Berk söz konusu çantanın işçiliği için 100 saat harcandığını duyurdu. Ayrıca çanta için 30 binden fazla renkli kristal kullanılmış.

Cardi B üç yaşındaki kızına 400 bin TL değerinde hediye aldı

İnsanların olmayacak şeylere yüklü miktarda para harcama eğilimleri koronavirüs dönemi daha da arttı. Karantinalar ve kısıtlamalaar sebebiyle normalde almayacakları şeyleri alma eğilimi gösteren insanlar arasında belli ki Cardi B de bulunuyor. Bu hafta geçtiğimiz günlerde ünlü futbolcu Messi’nin gözyaşlarını sildiği peçete de 10 bin dolardan satışa sunulmuştu.

Xiaomi, 5 dakika içinde 200.000 adet Mi Pad 5 serisi sattı