vivo’dan öğrencileri sevindirecek karne hediyeleri

karne

Öğrencilerin yarı yıl tatili heyecanı yaklaşırken, vivo çocuklarına karne hediyesi olarak telefon almak isteyen velilere şık tasarım ve güçlü teknolojik özelliklere sahip telefonlarını indirimli fiyatlar ve hediye fırsatları ile sunuyor.

Yarı yıl tatilinde vivo’nun akıllı telefonları ile keyifle oyun oynama, eğlenceli anlarını ve anılarını sınırlara takılmadan kaydedip saklama, dizi ve filmleri yüksek görüntü kalitesiyle keyifle izleme olanağı verebilirsiniz.

karne

vivo, 5 Şubat tarihine kadar devam eden sömestir  ve karne kampanyası ile en yeni teknolojilere sahip telefonlarını online satış platformu myvivoshop.com adresinden satın alacak kullanıcılara sepette 500 TL’ye varan indirim fırsatı veriyor. İndirim kuponlarının yanı sıra vivo, V29 Serisi akıllı telefon alan tüketicilere telefonlarının yanında 1.999 TL değerinde akıllı kulaklık ve 2.249 TL değerinde 1 yıl ücretsiz ekran onarımı da hediye ediyor.

Sömestire özel Y36 modelinde peşin fıyatına 6 taksit imkânı da tüketicileri bekliyor. vivo telefonlarını myvivoshop.com üzerinden satın alan tüketiciler 2 yıl zorunlu üretici garantisine ek 1 yıl ekstra ücretsiz üretici garantisine de sahip oluyor.

Üstelik vivo kullanıcılara güncel, güvenli, istikrarlı ve sorunsuz bir akıllı telefon deneyimi sunmak için akıllı telefonlarını iki büyük Android Güncelleme garantisi ve üç yıla kadar Android Güvenlik Güncelleme garantisi ile satışa sunuyor.

Güney Kore’den Çip Üretimine 470 Milyar Dolarlık Dev Yatırım