Cardano (ADA) tüm zamanların rekorunu kırdı!

Cardano (ADA) yeni bir rekora imza attı

Kripto para piyasasındaki en istikrarlı coinlerden biri olan ADA yeni bir rekora daha imza attı. Cardano geçtiğimiz gün 3 dolar barajını aşmayı başardı. İşte detaylar.

Cardano (ADA) tüm zamanların rekorunu kırdı! Hatırlanacağı üzere ADA’da ilk hatırı sayılır ATH geçtiğimiz Mayıs ayında gelmişti. Mayıs’ta 2 dolar barajını aşan ADA yaşanan büyük çöküş ile birlikte 1.1 dolar seviyelerine kadar gerilemişti.

Ağustos’ta yaşanan hareketlenme ile birlikte ADA fiyatı da tekrardan 2 doların üzerine çıktı. Birçok defa 3 doların eşiğine gelip geri dönen Cardano sonunda şeytanın bacağını kırdı ve 3 dolar barajını aşmayı başardı.

Cardano kurucusu geçtiğimiz günlerde Solana’nın başarısından bahsetmiş ve SOL’u öve öve bitirememişti. Bu demeçlerden sonra ADA ve SOL’un birleşeceği iddiaları ortaya atıldı.

Cardano (ADA) tüm zamanların rekorunu kırdı

Cardano (ADA) tüm zamanların rekorunu kırdı!

Bu iddia sonrasında hem ADA hem de SOL’da hareketlenme başlamıştı. Nitekim çok geçmeden ADA atağa kalkarak 3 dolar barajını aşmayı başardı. Elbette önemli olan bundan sonrası. Yani ADA’nın 3 dolar barajında kalıp kalamayacağı.

Eğer ADA 3 dolar üzerinde kalıcı olursa yeni rekorlar da gelebilir. Bunu bekleyip göreceğiz. Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimizin hiçbiri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Zira yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız sizin için çok daha iyi olacaktır.

Microsoft Game Pass sistemini büyütmek istiyor