Instagram akış hatasını düzeltmek çok kolay (denendi çalışıyor)

Instagram yakında masaüstünde gönderi oluşturmanıza izin verecek

Instagram akış hatasını düzeltmek isteyen kullanıcılar genellikle bazı sabit yöntemler kullanıyor. Hadi gelin hem bu yöntemlere hem de diğer detaylara birlikte göz atalım.

Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram, akış hatasını kullanıcılara sık sık gösterebiliyor. Böyle durumlarda fotoğraf veya video yüklemek neredeyse eziyet haline geliyor. Peki neden bir anda akış yenilenemedi problemi ortaya çıkıyor.

Öncelikle en önemli sorun telefon veya bilgisayarın sunucu ile bağlantı kuramamasından kaynaklanıyor. Sunucularda bakım çalışması halinde bağlantı hızlıca yapabiliyor. Ayrıca bazen internetten kaynaklı kimi sorunlar nedeniyle akış yenileme yapılamıyor. Peki bunun çözümü ne?

Instagram akış hatasını düzeltmek için bunları yapın

Böyle bir sorun ile karşılaştığınızda öncelikle problemin nedenini bulmaya çalışın. Sunucu kaynaklı ortaya çıkan problemler ne yazık ki kullanıcılar tarafından çözülemez. Eğer sorun internet bağlantınız ile ilgiliyse hemen yeniden bağlantı kurmaya çalışın.

Instagram akış hatasını

Ne yazık ki bazen sorunun çözümü bağlantı kaynaklı olmuyor. Böyle durumlarda Instagram uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Böylece uygulamayı sıfır olarak yeniden cihazınıza yüklemiş olursunuz. Google Play Store veya App Store üzerinden yükledikten sonra tekrardan giriş yapın.

Instagram kullanmaya devam etmek için doğum gününüzü belirtmeniz şart olacak

Bazı durumlarda tüm bunlar işe yaramayabilir. Instagram akış hatasını gidermek için telefonunuz veya internetinizi kapatıp yeniden açmayı deneyin. Böylece en azından problemin telefon veya internetinizden kaynaklı olup olmadığı kesinleşmiş olur. Tüm bu sorunlar devam ederse son olarak Instagram platformuna bu durumu bildirin. Hesap ayarları bölümünden yardım başlığı altında yer alan sorun bildir seçeneğini kullanabilirsiniz. Umuyoruz ki tüm bu işlemler akış hatasını hızlı bir şekilde düzeltecektir.