Recep İvedik 6 ne zaman çıkacak? İşte tarihi!

Recep ivedik 6 ne zaman çıkacak

Recep İvedik tutkunlarının kafasını kurcalayan Recep İvedik 6 ne zaman çıkacak? sorusu bugün Recep İvedik 6 vizyon tarihi ile cevap buldu. İşte Recep İvedik 6 vizyon tarihi!

Recep İvedik tutkunları merakla serinin altıncı filmi olan Recep İvedik 6‘yı bekliyordu. Geçtiğimiz Şubat ayında vizyona girmesi beklenen Recep İvedik 6, sinema sektöründe yaşanan olaylardan dolayı ertelenmişti.

Recep İvedik 6 ne zaman çıkacak? İşte tarihi!

Şahan Gökbakar’ın Mars Group’un sinema biletlerine uyguladığı yüksek fiyat politikasını protesto etmesinin ardından, filmi başka bir bahara kalmıştı. Bugün ise sevindiren haber geldi. CJ Entertainment Turkey’in dağıtımcılığı üstelendiği Recep İvedik 6 filmi 8 Kasım 2019 tarihinde vizyonda olacak.

Serinin altıncı filminde Recep İvedik’in Afrika’daki maceralarına tanıklık edeceğiz. Bursa Karacabey’deki Longoz Ormanları’nda gerçekleştirilen çekimlerde Şahan Gökbakar’ın 100 bin TL harcandığı söyleniyor. Eğer bu söylenti doğruysa ve sadece set alanı için bu kadar çok para harcandıysa, Recep İvedik 6’nın yüksek bütçeli bir film olabileceğini söyleyebiliriz.

Netflix’ten Recep İvedik 6 için dev teklif!

Organize İşler Sazan Sarmalı filminin daha vizyondayken Netflix’e geldiğine şahit olmuştuk. Organize İşler Sazan Sarmalı’nın Netflix’e gelmesinin ardından film uzun süre konuşulmuştu. Bakalım Recep İvedik 6’da da böyle bir şey gerçekleşecek mi?

Recep İvedik 6 ne zaman çıkacak