Captain America: Civil War Direktörleri Konuştu!

avengers

2016 yılının Batman V Superman: Dawn of Justice’den sonra en çok beklenen filmi Captain America: Civil War’da; Iron Man ve Captain America ikilisinden çok daha fazla ses getiren bir isim var.

Mayıs’ta gösterime girecek Captain America: Civil War’ın merkezinde Kaptan Amerika ve Demir Adam ikilisi yer alabilir, ancak kesinlikle en çok konuşulan karakter, Marvel evreninin de açık ara en çok satan çizgi romanının baş rolü… Spider-Man’den bahsediyoruz.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan fragmanda, Spider-Man yüzünü göstermişti. Her ne kadar kostümünün, fazla CGI (Bilgisayarla tasarlanan efekt) görünmesi eleştirilse de, Örümcek Adam’ın iç savaşta yer alması, tüm Marvel hayranlarını kendilerinden geçirdi.

Captain America: Civil War
Ve karşınızda merakla beklenen şahıs

Yapımın yönetmenleri Joe vew Anthony Russo kardeşler, Spider-Man hakkında ilginç yorumlarda bulundular. Joe ve Anthony Russo, “Nispeten küçük bir role sahip olsa da, Marvel’in en kült karakteri ile Avengers evreninde tanışmanızı, olabildiğince keyifli hale getirmeye çalıştık. Onu gelecek filmler için ısındırmanın en iyi yolu buydu. Bizce, film tutkunları, sinemada harika bir deneyim yaşayacak. Disney ve Sony’nin anlaşması uzun soluklu bir süreçti. Bu süreçte olabildiğince sessiz kalmaya ve sabırla beklemeye özen gösterdik. Spider-Man en eğlenceli yanı da şu: O Avengers evrenine tepeden dalan bir karakter. Yani iç çatışmalar, umurunda bile değil. Yapmaya çalıştığı tek şey, doğru olan şey. Böylece bu genç, eğlenceli tip, filme inanılmaz dinamikler katmayı başarıyor.” ifadelerini kullandılar.