Capcom E3 2021 oyunlarını açıkladı

Capcom

Capcom E3 çerçevesinde gerçekleştireceği etkinliğin detaylarını paylaştı. Capcom E3 2021 oyunlarını açıkladı ve hayal kırıklığı yarattı.

E3 interaktif oyun ve eğlence fuarı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dijital olarak gerçekleşecek. Önümüzdeki günlerde start olacak etkinlikte boy gösterecek olan markalardan birisi de Capcom olacak.

Capcom E3 2021 oyunlarını açıkladı

Japon oyun devi E3 etkinliğinde sergileyeceği oyunlar için bir liste paylaştı.

– The Great Ace Attorney Chronicles
– Monster Hunter Stories 2
– Monster Hunter Rise
– Resident Evil Village

Dürüst olmak gerekirse paylaşılan liste tam anlamıyla hayal kırıklığı diyebiliriz. Zaten hepi topu 4 oyun var. Bu oyunlardan ikisi de zaten satışa çıkmış durumda. Peki biz ne anladık bu işten.

Yine de etkinliği takip etmek isteyenler için Capcom yayınının 14 Haziran’da Türkiye saati ile 00:30’da başlayacağını belirtelim.

Pandemi sürecinden ötürü oyun fuarlarında eski tat zaten yok. Bu durum bizler için şaşırtıcı değil. Fakat yeni nesil konsollar çıkmışken, büyük oyun yapımcılarının E3 gibi bir etkinliği bu kadar boş geçirmeleri gerçekten üzücü. Pek çok oyun sever Capcom’dan yeni E3 bombaları beklerken, yayınlanan içerik listesi içi boş bir çuvaldan hallice.

Yine de belki Capcom bizlere bir sürpriz yapıp listede olmayan yeni bir oyunu duyurur diye heyecanımızı saklamak istiyoruz. Keza geçmiş yıllarda da E3 pek çok sürpriz duyuruya ev sahipliği yapmıştı. Bekleyip göreceğiz.

Honor 50 serisi tasarımı ortaya çıktı!