Honor 50 serisi tasarımı ortaya çıktı!

Honor 50 serisi tasarımı ortaya çıktı!

Bu yılın başlarında Huawei’den bağımsız hale gelen şirket, amiral gemisi Honor 50 akıllı telefon serisini tanıtmak için 16 Haziran’da Çin’de bir lansman etkinliği planladı.

Markanın Honor 50SE, X20SE ve Play 20 ile birlikte Honor50 ve 50Pro’yu piyasaya sürmesi bekleniyor. Şimdi, lansman öncesinde telefonlar JD.com’da listelenerek tasarımlarını ortaya çıkardı. Çevrimiçi olarak ortaya çıkan görüntülere dayanarak, Honor 50, ön kamerayı barındıran ekranın ortasında bir delikli oyukla gelecek. Öte yandan, Honor50 Pro, ekranın sol üst köşesinde iki kamera sensörünü bir araya getirmesi muhtemel olan hap şeklinde bir oyuğa sahip.

Honor 50 serisi tasarımı ortaya çıktı!

Kısa süre önce şirket, Honor50 serisinin resmi bir görüntüsünü paylaştı ve cihazların dört renk seçeneğiyle geleceğini doğrulayan arka paneli sergiledi – Siyah, Yeşil, Pembe ve Gümüş. Bununla birlikte şirket, Çinli aktör ve model Gong Jun’un Çin’deki Honor50 serisinin marka elçisi olduğunu da doğruladı. Hem yaklaşan akıllı telefonlar, hem de Honor 50 ve Pro varyantı, Qualcomm Snapdragon 778G yonga seti tarafından desteklenecek. Standart modelin 50 megapiksel birincil kameraya ve 66W hızlı şarja sahip olması muhtemel; Pro model ise dörtlü kamera yapılandırmasında 100 megapiksel birincil kameraya sahip olacak ve 100W hızlı şarj teknolojisi desteği ile gelecek.

Honor’un ayrıca Qualcomm Snapdragon 888 yonga seti ve Honor 50SE’den güç alan Honor 50 Pro+’ı da duyurması bekleniyor. Ancak bu telefonların 16 Haziran’daki etkinlikte mi yoksa daha sonraki bir tarihte mi tanıtılacağı henüz doğrulanmadı.

Şirketlerin siber güvenlik borçları giderek artıyor: Bilgisayar korsanları fena bastırıyor