Marvel vs Capcom Infinite E3 2017 videosu

MvC Infinite

Marvel ve Capcom evreninin karakterlerinin bir araya geldiği dövüş oyunu, Marvel vs Capcom: Infinite için yeni video geldi. İşte Marvel vs Capcom Infinite E3 2017 videosu.

E3 2017′de birçok oyun videosu ile karşılaştık. Bunlardan birisi de Capcom ve Marvel evrenlerini bir araya getiren Marvel vs Capcom: Infinite oldu. İşte karşınızda Marvel vs Capcom Infinite E3 2017 videosu.

Video, sinematik tanıtım videosu olarak karşımıza çıktı. Oynanıştan ziyade hikayeden kesintiler sunan videoda, Marvel ve Capcom kahramanlarının bir arada, düşmanlara karşı savaştığını gördük. Marvel’den Gamora’nın Thanos’tan Infinity taşlarını bulmak için yardım isteyişi ve Thanos’un da savaşa dahil olması, oyunun sağlam bir hikayeye sahip olacağı izlenimi verdi.

Marvel vs Capcom: Infinite‘nin hikaye demosu indirilmeye sunuldu. Oyunun Deluxe sürümünün Black Panther’in de dahil olduğu 6 yeni DLC karakteri ve 6 premium kostüm içerdiği belirtildi. Oyun, 19 Eylül 2017‘de PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows için raflardaki yerini alacak.

Kojima’sız ilk Metal Gear oyunu olan Metal Gear Survive’yi bekliyorsanız kötü bir haberimiz var; oyun ertelendi. Detayları okumak için tıklayın. Ayrıca Metroid Prime 4′ün Switch için duyurulduğunu ve sevilen çok oyunculu tabanlı Rocket League‘nin de Switch’e geleceğini hatırlatalım.