WWE 2K18 PC için de geliyor

wwe2k18

2K Sports tarafından geliştirilen WWE 2K18 sonunda PC için de duyuruldu. Açıklama bizzat 2K Sports’tan geldi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Amerikan güreşi organizasyonu WWE’nin resmi oyunu WWE 2K, bu sene de raflardaki yerini alacak. 2K Sports tarafından geliştirilen yapım, önceden Smackdown vs RAW ismi ile yayınlanıyordu. Serinin yeni oyunu, son yıllarda olduğu gibi bu sene de WWE logosu altında, WWE 2K18 ismiyle satışa sunulacak.

WWE organizasyonları tüm dünyada oldukça popüler diyebiliriz. Bu organizasyonda yer alan dövüşlerin hemen hemen hepsi önceden kurgulanmış olan senaryolar üzerine kurulu. Seyirciler de bu durumun farkında. Fakat yine de bu kurmaca senaryoları izlemek bazen fazlasıyla keyifli olabiliyor.

Tüm dünyada oldukça geniş kitleye hitap eden böylesine etkin bir organizasyonun, oyun dünyasında düzenli bir seri halinde boy göstermesi hiç şaşırtıcı değil. Serinin yeni oyunu WWE 2K18, 17 Ekim’de satışa sunulacak. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir habere göre WWE 2K18, PC için de konsollarla eş zamanlı olarak raflardaki yerini alacak.

Bu haberin PC oyuncularını oldukça sevindireceği bir gerçek. Zira serinin önceki oyunları genel olarak PC’ye gelmiyordu. Gelse bile konsol sürümlerinden hayli sonra çıkıyordu. Bu sene 2K Sports’un PC için böyle bir karar alması hayli hoş olmuş.

Bu arada dip not olarak belirtelim. WWE 2K18 tamamen yenilenmiş bir oyun motoru ile gelecek. Dolayısıyla oyun için gelişmiş bir PC’ye ihtiyacınız olabilir.