Call of Duty WW2 E3 2017 videosu

call of duty ww2

İkinci Dünya Savaşı’nı bir kez daha konsol ve bilgisayarlarımıza getirmeye hazırlanan Call of Duty WW2’nin çok oyunculu tanıtım videosu yayınlandı. İşte Call of Duty WW2 E3 2017 videosu.

Amerika’nın Los Angeles şehrinde düzenlenen E3 2017′de esasen çok sürpriz oyunlar ve haberler ile karşılaşmadık. Daha önceden bildiğimiz oyunların detaylarına ve oynanış videolarına kavuştuğumuz fuarda, ilgi toplayan oyunlardan birisi de Call of Duty WW2‘ydi. Zira fütüristik temadan bir anlığına olsa da sıyrılan seri, son oyunun adından da anlaşılacağı üzere eskiye dönmüştü. Bu da oyuncuların beklediği bir şeydi. İşte tüm bu beklentilerinden ardından yapımın çok oyunculu modunu tanıtan bir video, izleyenlerle buluştu. İşte Call of Duty WW2 E3 2017 videosu.

Öncelikle oyunun İkinci Dünya Savaşı‘nı konu alarak her ne kadar güzel bir iş başarmış olsa da, oynanış videosu ile beklenen etkiyi yaratamadığını gördük. Zira serinin rakibi Battlefield, 1 adlı oyunu ile Birinci Dünya Savaşı’nı konu almıştı ve oyuna eklenen zeplin, tren gibi araçlar ve atlar oldukça beğeni toplamıştı. COD tarafında ise eski COD oyunlarının yenilenmiş grafiklerle oynanması gibi bir durum ortaya çıktı. Zira oyunda kullanılan silahlar, araçlar ve uçaklar, serinin eski oyunlarında gördüğümüz etmenlerdi. Oyunda pek bir yenilik görünmese de, bu oyunun kötü olacağı anlamına gelmiyor elbette. Ayrıca oyunun tüm içeriği bu videoda gösterilmemiş de olabilir. COD WW2, piyasaya çıktığında daha net yorumlar yapabiliriz.

Call of Duty WW2, PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarında 3 Kasım 2017‘de boy gösterecek. Ayrıca bir diğer FPS oyunu Star Wars Battlefront 2′nin çok oyunculu moduna odaklanan yeni bir video geldi. İzlemek için tıklayın.