İşte CoD WW2’de karşımıza çıkacak 4 karakter!

cod ww2 2

Önümüzdeki Kasım ayında satışa sunulacak olan CoD WW2 için 4 ana karakteri tanıtan 4 yeni video yayınlandı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Oyun dünyasının fenomen serilerinden biri olan Call of Duty, bu seneki oyunuyla özüne dönmeye hazırlanıyor. Seneler önce ilk oyunuyla bizleri 2. Dünya Savaşı yıllarına götüren oyun, yine maziyi PC ve konsollarımıza getirmeye hazırlanıyor. Son yıllarda sürekli modern savaş temalarıyla karşımıza çıkan Call of Duty serisi, CoD WW2 ile tekrardan 2. Dünya Savaşı atmosferine geri dönüyor.

Peki yeni Call of Duty oyunu bizlere nasıl bir oyun atmosferi sunacak? Açıkçası gerek Activision, gerekse de Sledgehammer Games bu konuda son derece iddialı açıklamalarda bulunmuşlardı.

Geçtiğimiz günlerde hikaye videosu ile bekleyenlerini heyecanlandıran yapım için şimdi de 4 yeni karakter videosu yayınlandı. Yayınlanan videolar oyunda kontrol edeceğimiz karakterlere odaklanıyor.

Ronal Daniels, Zussman, Pierson ve Turner isimli karakterler için yayınlanan videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Öyle görünüyor ki CoD WW2 bu 4 karakter sayesinde bizleri farklı cephelere gönderecek. Bir karakter ile Normandiya’ya çıkarma yaparken, diğer karakter ile Paris’i işgalden kurtarmak için uğraşabileceğiz. Bu sayede 2. Dünya Savaşı’na damga vurmuş tüm anlara tanıklık etme şansına da erişmiş olacağız.

Call of Duty WW2, 3 Kasım’da raflardaki yerini alacak. Oyun, PC, PS4 ve Xbox One platformları için eş zamanlı olarak yayınlanacak.