Call of Duty WW2’den büyük başarı!

cod ww2 1

Hiç şüphesiz 2017’nin en çok beklenen oyunlarından birisi de Call of Duty WW2’ydi. Bu oyunu özel kılan şeyse 2. Dünya Savaşı temasıyla tanıdığımı Call of Duty serisinin seneler sonra tekrardan aynı atmosfere bürünecek olmasıydı. Sonuç olarak Call of Duty WW2 satış rakamlarıyla da ne kadar başarılı bir yapım olduğunu ispatladı.

Call of Duty WW2, neslin en çok satan COD oyunu oldu

Call of Duty oyunlarının genel itibari ile başarılı olduklarını zaten biliyoruz. Hani şöyle geçmişe dönüp baktığımızda, fena halde çuvallamış olan bir CoD oyunu ile karşılaşmıyoruz. Dolayısıyla her yeni çıkan Call of Duty oyununun bir öncekini geride bırakmasını bekliyoruz. Fakat bu durum son birkaç oyunda biraz tersine dönmüştü. Neyse ki Call of Duty WW2 ile döngü tekrardan rayına oturdu. Nitekim açıklanan güncel satış rakamlarına göre, Call of Duty WW2 şimdiden neslin en çok satan COD oyunu oldu.

Burada “neslin en çok satan CoD oyunu” ifadesi, PS4 ve Xbox One için çıkmış Call of Duty oyunlarını kapsıyor. Yani kabaca 2013’ten sonra çıkan CoD oyunları içerisinde en çok satan yapımın WW2 olduğunu söyleyebiliriz.

Activision, bu nesildeki konsollar için CoD Ghosts, CoD Advanced Warfare ve CoD Black Ops 3’ü satışa sunmuştu. Sonuç olarak Call of Duty’nin seneler sonra özüne dönmüş olması, oyun severler tarafından da olumlu olarak karşılandı.

Pokemon GO artık daha gerçekçi olacak