Call of Duty: Vanguard, Kasım ayında geliyor

CoD Vanguard Multiplayer tanıtım videosu yayınlandı

Sledgehammer Games, Kasım ayında piyasaya sürülecek olan Vanguard’ın ortaya çıkmasıyla bir sonraki Call of Duty’yi resmen duyurdu. Call of Duty: Vanguard resmi olarak Kasım ayında geliyor. İşte detaylar.

İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen Call of Duty: Vanguard şimdiden hayranların ilgi konusu. Oyun hakkında bir süredir bilgiler gelse de elimizde net bir şey yoktu. Ancak bu durum şimdi değişti. Duyuru, Sledgehammer’ın ana şirketi Activision Blizzard‘dan geldi. Şirket aynı anda bazı taciz davalarıyla uğraştığı için zamanlama açısından zorlu bir süreç oldu diyebiliriz. O zamandan beri çalışanlar grevdeydi ve Blizzard‘daki çok sayıda yüksek profilli geliştirici, başkan J. Allen Brack dahil olmak üzere stüdyodan ayrıldı.

Call of Duty: Vanguard, Kasım ayında geliyor

Geçen hafta basınla yaptığı toplantıda stüdyo başkanı Aaron Halon durumla ilgili bir açıklama yaptı: “Paylaşılan hikayeler ve acı sadece yıkıcı. Oyun yapmayı seviyoruz, bu hayatımızın işi. Ama daha da önemlisi biz insanız, birbirimiz için buradayız, yan yana çalışıyoruz ve iyi günde kötü günde birbirimizi kolluyoruz. Sledgehammer Games ve Call of Duty: Vanguard’ı destekleyen tüm ekip adına, her türlü taciz olayı stüdyo olarak savunduğumuz her şeye aykırıdır. Unvanı, rolü, cinsiyeti, yönelimi veya etnik kökeni ne olursa olsun herkes, haysiyet, saygı ve eşitlikle muamele görmeyi hak eder.” açıklamalarında bulundu. Oyunun kendisine gelince, şirket resmi açıklamada “Tarihin çehresini değiştiren bir ekibe odaklandık. Çok uluslu kahramanların hikayesini anlatacağız.” ifadeleri kullanıldı. Call of Duty: Vanguard 5 Kasım’da çıkıyor ve PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC’ye gelecek.

Apple, iCloud tarama sistemi hakkında tartışmalar sürüyor! Kampanya başlatıldı