Advanced Warfare Kasım Ayını Zirvede Kapattı

call of duty advanced warfare

Oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanan Call of Duty: Advanced Warfare, Kasım ayında ABD’de en çok satan oyunlar listesini zirvede kapatmayı başardı.

Oyun dünyasının en başarılı FPS serileri arasında yer alan Call of Duty serisinin Sledgehammer Games stüdyosu tarafından geliştirilen yeni üyesi Call of Duty: Advanced Warfare, geçtiğimiz ay oyunseverlerle buluştu ve kendisinden şüphe edenleri haksız çıkararak oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Yayımcı firma Activision tarafından yapılan açıklamaya göre 2014 yılında çıkan tüm filmleri, albümleri ve kitapları bırakarak yılın en başarılı eğlence ürünü olmayı başaran Advanced Warfare, en çok satan oyunlar listelerini uzun süre meşgul edecek gibi görünüyor.

Call-of-Duty-Advanced-Warfare

Pazar araştırma şirketi NPD Group tarafından yayınlanan yeni rapora göre GTA V ve Madden NFL 15 gibi güçlü rakipleri geride bırakmayı başaran Call of Duty: Advanced Warfare, Kasım ayında ABD’de en çok satan oyun olmayı başardı. Yeni nesil konsollara yönelik versiyonunun satışa sunulmasının ardından yeniden hayat bulan GTA V listesinin ikinci sırasında yer alırken, Super Smash Bros üçüncü sırayı kaparak bir süredir düşüşte olan Wii U’nun hala kullanıcılardan ilgi gördüğünü kanıtladı.

Kasım ayında ABD’de en çok satan oyunlar listesinin geri kalanında ise sırasıyla Madden NFL 15, Pokemon Alpha Sapphire, Far Cry 4, Pokemon Omega Ruby, NBA 2K15, Assassin’s Creed: Unity ve Halo: The Master Chief Collection yer aldı.

Xbox One Sonunda PS4’ü Devirmeyi Başardı