Call of Duty hayranlarına kötü haber

Call of Duty 2023'te bir yıl ara verebilir!

Büyük Call of Duty oyunu için bir süredir bekliyor olabilirsiniz. Ancak kötü bir haberimiz var. Bloomberg kaynakları, Activision’ın Vanguard satış hedeflerini “karşılamamasının” ardından 2023 Call of Duty sürümünü ertelediğini iddia ediyor. İşte detaylar.

Activision cephesinden oyun severleri üzecek bir haber geldi. Şirket Call of Duty için planları askıya almış olabilir. Ancak şirketin yeni bir ücretsiz çevrimiçi oyun üzerinde çalıştığı da bildiriliyor. Activision 2022’nin sonlarında çıkacak CallofDuty oyunu için bir dizi ekstra içerik de dahil olmak üzere, eksikliği giderecek projeler üzerinde çalışıyor. Treyarch isimli projenin üzerinde çalışıldığına inanılıyor. Ertelenme haberini sızdıran kaynaklara göre gecikme, Microsoft’un Activision’ı satın almasıyla bağlantılı değil. Bu anlaşmanın 2023’e kadar kapanması beklenmiyor.

Call of Duty 2023'te bir yıl ara verebilir!

Bir şirket sözcüsü konuyla ilgili olarak 2022, 2023 ve önümüzdeki yıllar için ücretli ve ücretsiz Call of Duty “deneyimlerinden” oluşan “heyecan verici bir liste” sözü verdi. Temsilciye göre Activision “zamanı geldiğinde” konuyla ilgili daha fazlasını paylaşacak.

Farklı şirketler de bu dönemde oyunlarını ertelemek durumunda kaldılar. Değişen programların arkasındaki koşullar farklı olsa da, ortak bir unsur var. Yayıncılar imza franchise’ları için yıllık yayın planlarını sürdürmekte zorlanıyor. Şirketlerin bu günden itibaren yayınlarını yavaşlatacağının garantisi yok, ancak geçmiş yıllarda olduğu kadar öngörülebilir olmayabilirler. Şirket tarafından gelecek olan resmi açıklamaları takip edeceğiz.

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer ön siparişe açıldı