Call of Duty: Modern Warfare II güncellemesi sorunları düzeltecek

Call of Duty: Modern Warfare II güncellemesi sorunları düzeltecek

Bir arkadaş grubuyla oynamaya çalıştığınızda Call of Duty: Modern Warfare II çökerse, oyunun en son güncellemesini bir an önce indirmek isteyebilirsiniz. İşte detaylar.

Eurogamer tarafından tespit edilen bir tweet’te geliştirici Infinity Ward, Cuma sabahı erken saatlerde “bazı oyuncuların parti yaptıklarında çökme yaşadıklarının farkında olduğunu” söyledi. Aynı günün ilerleyen saatlerinde stüdyo, Cumartesi sabahı bir “düzeltme” uygulayacağını söyledi. 12:22 ET itibariyle, bu güncelleme şimdi yayında ve Modern Warfare II oyuncularına sunuluyor. Infinity Ward, “Partilerdeki oyuncular önemli bir gelişme gelecek” ifadeleri kullanıldı. Call of Duty: Modern Warfare II oyunundaki problemler güncelleme ile çözülecek.

Call of Duty: Modern Warfare II güncellemesi sorunları düzeltecek

Düzeltme, stüdyo Modern Warfare II ile ilgili bir avuç başlatma sorununu çözmeye çalışırken geliyor. Örneğin bir hata, oyuncuların maç sırasında oyunun menüsüne erişmesini engelliyor. Infinity Ward tarafından ele alındığından beri başka bir sorun, PlayStation 4’te bir ses sürekliliği sorunu yaratılması. Stüdyo ayrıca Call of Duty: Modern Warfare II için ping sistemini, insanlar bir süre boyunca tek bir düşman oyuncuyu izlemek için kullanmanın mümkün olduğunu gördükten sonra devre dışı bırakmak zorunda kaldı. Oyuna gelen güncelleme ile birlikte tüm sorunlar giderilecek ve düzgün bir deneyim sunulacak. Bu kapsamda güncellemenin oyundaki hataları gidermesi ve oyunculara iyi bir kullanıcı deneyimi sunması hedefleniyor. Güncelleme tüm oyuncular tarafından kullanılabilir durumda.

Galaxy S23 Ultra, geliştirilmiş 200 MP kamera ve telefoto lense sahip olacak