Galaxy S23 Ultra, geliştirilmiş 200 MP kamera ve telefoto lense sahip olacak

bbb1

Samsung, en yeni nesil Galaxy S23 serisi amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanırken, Galaxy S23 Ultra kamera özellikleri hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Son gelen bilgilere göre, Galaxy S23 Ultra’nın  arka tarafında 200 megapiksellik büyük bir birincil kamera sensörüyle piyasaya sürmeyi planlıyor. Böyle büyük bir sensör akıllı telefonlarda tam olarak yeni olmasa da, Samsung görünüşe göre bu kamerada büyük iyileştirmeler sunmayı planlıyor. Raporlara göre, Galaxy S23 Ultra’nın 200 megapiksel sensörü, hem video çekimi hem de fotoğrafçılık için harika bir düşük ışık performansı sunacak.

 Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 Ultra, gelecek yıl bir akıllı telefondaki en iyi kameralardan birine sahip olabilir. Samsung hayranları için iyi haber henüz bitmiyor çünkü Ice Universe ayrıca yaklaşmakta olan birinci sınıf el cihazının yeni ve geliştirilmiş bir telefoto lense de sahip olması bekleniyor.

S23 Ultra’nın son nesil Galaxy S22 Ultra ile aynı zoom kameralarını koruması, yani 3x ve 10x periskopik zoom sensörü ile gelmesi bekleniyor. Bununla birlikte, telefoto sensör, yeni amiral gemisi modelinde genel kalitede büyük iyileştirmeler yapacak olan renk iyileştirmeleri ve “bazı AI algoritmaları” içeriyor. Farkında olmayanlar için, akıllı telefon fotoğrafçılığında donanım resmin tamamı değildir, hesaplama süreçleri son yıllarda kamera performansını iyileştirmede büyük rol oynuyor.

iPhone 15 Pro modelinde güç ve ses düğmelerinde değişikliğe gidilebilir