Call of Duty Modern Warfare geri dönüyor!

Modern Warfare

Call of Duty serisinin en çok sevilen oyunlarından biri olan Modern Warfare tekrardan konsollara konuk oluyor. İşte Call of Duty Modern Warfare hakkındaki son detaylar.

Call of Duty serisinin modern savaşları konu edindiği ilk oyunu olan Modern Warfare 10 yıl aradan sonra tekrardan konsollara konuk olmaya hazırlanıyor. Call of Duty Modern Warfare, bilindiği üzere 2007 yılında PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulmuş ve oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan VGX En İyi Shooter Oyunu Ödülü’ne layık görülmüştü.

Activision, seride çok önemli bir yeri olan bu yapımın 10. yılına özel bir paket hazırlamaya karar verdi. Call of Duty Modern Warfare Remastered ismi ile satışa sunulacak bu özel pakette, tamamen çağa ayak uyduran, yenilenmiş grafiklere sahip Modern Warfare oyunu yer alacak. Şimdilik sadece PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulacağı belirtilen paketin çıkış tarihine ilişkin bazı tahminler de mevcut.

İddialara göre Modern Warfare Remastered, PS4 için 20 Haziran’da, Xbox One içinse 20 Temmuz’da satışa sunulacak. Yani bu yapım her halükarda CoD WW 2’den önce raflardaki yerini almış olacak.

Bazı kesimler, Activision’un modern savaşlardan hoşlanan oyuncu kitlesini kaybetmemek için böyle bir hamle yaptığı görüşünde. Malum, 2. Dünya Savaşı teması tüm oyunculara hitap eden bir yapıya sahip değil. Eski silahlar, teknolojiden yoksun oyun dinamikler vs. yeni CoD oyunlarına alışanlar için sıkıntı yaratabilir.

Sonuç olarak Modern Warfare’ı tekrardan görmek güzel olacak.