Call of Duty Black Ops 4 ücretsiz oldu!

Call of Duty Black Ops 4

Treyarch ve Activision işbirliğiyle geliştirilen Call of Duty Black Ops 4 17 – 24 Ocak tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Activision ve Treyarch işbirliğiyle geliştirilen Call of Duty Black Ops 4, 12 Ekim’de raflardaki yerini almıştı. Satış rakamları bazında yapımcısının yüzünü güldürmeyi başaran oyun, önümüzdeki hafta boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek.

Activision’dan yapılan açıklamada CoD Black Ops 4’te yer alan Battle Royale modu Blackout’un 17 – 24 Ocak tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabileceği belirtildi. Oyun severler Black Ops 4’ü, PC, PS4 ya da Xbox One üzerinden ücretsiz olarak deneyimleyebilecekler.

CoD Black Ops 4 Battle Royale modu ücretsiz oldu

Bu arada dip not olarak belirtelim. Black Ops 4, sadece online modlar üzerinden oynanabilen bir oyun. Treyarch, oyuna tek oyunculu bir hikaye modu geliştirecek zaman bulamadığı için, multiplayer dinamiklerine bağlı bir yapımla karşımıza çıkmıştı.

Black Ops 4, hikaye moduna sahip olmayan ilk Call of Duty oyunu. Bu sebepten ötürü kafalarda bazı soru işaretleri de vardı. Sonuçta oyun severlerin sadece online odaklı bir CoD oyununa nasıl bir tepki vereceği merak konusuydu. Nitekim Black Ops 4 serinin önceki oyunları gibi oldukça başarılı bir satış grafiğine imza attı.

Eğer siz de oyunun Battle Royale modunu merak ediyorsanız, 24 Ocak tarihine kadar Steam, PS Store ya da Xbox Store üzerinden oyunu indirip deneyimleyebilirsiniz.

Apple 1 yılda 11 milyon batarya değiştirdi