Apple Watch için en iyi oyunlar – 2018

apple watch oyunları

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı saat pazarının en çok satan ürünlerinden biri olan Apple Watch için geliştirilmiş en iyi oyunlar listesiyle karşınızdayız! İşte konu hakkındaki detaylar.

Bilindiği üzere Apple, giyilebilir teknoloji sektörüne b ile adım atmıştı. Akıllı saatin dikdörtgen şeklindeki yapısı ve bir saate göre güçlü sayılabilecek teknik özellikleri, bazı fonksiyonları da beraberinde getirdi.

Belki bir akıllı saatin, oyun için pek de uygun bir cihaz olmadığını düşünebilirsiniz. Fakat yine de toplu taşıma ve benzeri alanlarda, saatinizde bulunan birkaç küçük oyun, vakitin daha hızlı geçmesine yardımcı olabilir.

Apple Watch için en iyi fitness uygulamaları – 2018

Zaten Apple Watch için hazırladığımız en iyi oyunlar listesinin temel nedeni de bu. Apple Watch sahiplerinin eğlenceli vakit geçirebilecekleri oyunları belirtmek.

Malum, Apple Watch için geliştirilmiş çok fazla oyun bulunmuyor. Mevcut oyunlar da pek fazla fonksiyonel değil. Fakat yine de bu oyunlar içerisinde oynamaya değer bazı yapımlar mevcut.

Apple Watch için en iyi oyunlar listemize geçmeden önce şunu belirtelim. Sonuçta bu oyunlar akıllı saat için geliştirilmiş basit yapımlar. Yani bu oyunlardan öyle akıllı telefon vari bir performans beklemek, hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Apple Watch için geliştirilmiş en iyi oyunlar listesiyle başbaşa bırakalım.

Apple Watch için en iyi oyunlar

Space War HD

Space War HD

Fiyatı: Ücretsiz