Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles resmileşti!

black ops III zombies

Geçtiğimiz hafta Reddit’te ortaya çıkan Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles sonunda resmiyet kazandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Call of Duty oyunlarının en dikkat çekici yönlerinden birisi de zombi modları. Bu modlar ne ara, nasıl bu derece popüler oldu açıkçası bunu kimse bilmiyor. Fakat zombi modlarının oyuncular tarafından sevilerek oynandığı da inkar edilemez bir gerçek. Activision, şimdiye kadar çeşitli Call of Duty oyunları için 4 farklı zombi DLC’si yayınladı. Reddit’te çıkan haberlere bakacak olursak 5. zombi paketi de yakın zamanda duyurulacak.

Geçtiğimiz hafta Reddit’te ortaya çıkan bir detayda birkaç perakendecinin Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles isimli bir DLC paketini listelediği fark edilmişti. Konu hakkında Activision’dan resmi bir açıklama gelmemiş olmasına karşın CoD Black Ops 3 Zombies Chronicles şimde de ESRB’de göründü. Bilindiği üzere bir oyunun ESRB’de görünmesi o oyunun resmiyet kazanması anlamına da geliyor.

Bu sızıntının arından, muhtemelen Activision’dan da beklenen açıklama gelecektir. İşin sevindirici tarafı ise CoD Black Ops 3 Zombies Chronicles için öyle uzun bir süre beklememize gerek kalmayacak olması. Zira oyun ESRP listesinde bile ortaya çıktıysa, geliştirme aşamasının sonuna gelinmiş demektir.

CoD Black Ops 3 Zombies Chronicles, iddialara göre 8 yeni zombi haritasıyla birlikte gelecek. DLC paketinin oyunun çıktığı tüm platformlar için yayınlanması bekleniyor.